Eerste onafhankelijke AIDA België sectie sinds 15 jaar!

Hallo freedivers,

grote grote avond gisteren omdat we de allereerste training hebben gehad van de enige onafhankelijke AIDA België sectie sinds 15 jaar in België!

Deze training vond plaats op het Netepark in Herentals. Ik ken dat zwembad heel goed omdat ik daar lid ben van de Zeekat-clubtraining op dinsdag sinds 2011. De Zeekat-leden hebben me hartelijk verwelkomd en me freediving laten beoefenen in hun club. Ik heb heel wat bezoekers gehad gedurende deze jaren, meestal gelinkt aan de AIDA-training.

Maar vorig jaar hebben Vincent, An en Anneke me verrast door ook lid te worden van de Zeekat! Dit jaar toonden Thibault, Sabine en Gunther ook interesse om samen met ons te trainen.

Vanwege deze laatste gebeurtenissen en dankzij mijn nieuwe functie bij AIDA België, gaf dit mij de mogelijkheid om de allereerste onafhankelijke AIDA-sectie België te creëren. Dit betekent dat deze sectie niet afhankelijk is van een andere club / federatie. Bij mijn weten was de laatste keer dat dit gebeurde helemaal bij het begin van AIDA Belgium, 15 jaar geleden!

Ik ben erg trots op deze sectie, ik ben An en Vincent heel dankbaar voor voor hun steun en ik hoop dat dit andere AIDA-instructeurs zal inspireren om hun eigen sectie te ontwikkelen en zo verder te helpen bij het ontwikkelen van freediving in ons land.

Trouwens, samen met An en Thibault vonden we ook een heel mooie plek in Herentals om de trainingen gepast af te sluiten ^^.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als u hierover meer informatie wenst;)

Sea you,

Feli