STAmina onder de loep...

Met volgend onderwerp wil ik het nog eens hebben over een app, die bijna een jaar bestaat. Voor wie droog statiek wil trainen, haalt de STAmina trainer alles uit de kast wat een freediver nodig heeft. Met deze app, ontwikkelt door Valeriy Kovalenko, verander je elke IOS en Android device met een handomdraai in een personal trainer. Vele mogelijkheden stellen de gebruiker in staat bijna de volledige app naar zijn wensen in te stellen. Van oefeningen genereren tot het wijzigen van alarmen, etc. De STAmina oogt aantrekkelijk en werkt met gesproken instructies.

TIjdens het testen in training, ging onze aandacht vooral uit naar de aantrekkelijkheid van de app, doch het scherm flipt niet mee van portret naar landscape en omgekeerd (noch bij iPhone/ iPad). De gesproken instructies zijn een pluspunt, doch onder water hoor je enkel de tune(s) niet de stem. Ook met de vele extra's binnen deze toepassing, scoort STAmina voor ons een hoge score (we like (y) ). Opstelling van de tabellen zijn overzichtelijk, de recuperatietijd wordt soms als verwarrend ervaren.

Over het algemeen oogt STAmina heel professioneel en raden wij deze iedereen aan. Hieronder vinden jullie de link naar de app voor Apple en Android gebruikers.

 

                    

 

 

STAT training in sectie Zottegem - foto: Filip West, duiker Nathan Baeckeland

 

 

AttachmentSize
STAmina.JPG11.62 KB
android.png156.25 KB
apple.png5.77 KB
STAT training.jpg463.18 KB
STAmina.JPG16.48 KB